Контакти BG EN

Пенливо вино Мидалидаре Брут 1,5 л.

Дата на публикуване:

Страница на Пенливо вино Мидалидаре Брут Магнум 

Мидалидаре вече е винарна, известна със своите висококачествени пенливи вина, произведени по традиционен метод, както в България, така и на международно ниво. Изключително успешният проект бе представен на пазара през 2018-та година и награден с високо признание през следващата 2019-та година от The Champagne & Sparkling Wine World Championships (CSWWC).

Носител на наградата National Champion и Best in Class Bulgarian Sparkling in Magnum и златен медал в категорията Sparkling Wine Bulgaria, виното Midalidare Sparkling Brut in Magnum вече е налично в търговската мрежа. Пенливо вино, произведено по традиционен метод от сорта Шардоне, Брут 1,5л. е чудесно празнично предложение, особено за големи компании. Всяка бутилка е индивидуално опакована в стилна кутия: отличен подарък за любители на пенливи вина.

Midalidare Sparkling Brut Magnim with Box

Виното е произведено по традиционен за Шампан (Франция) метод за винификация на пенливо вино, включващ следните стъпки: Пресоване на цели чепки; Алкохолна ферментация в стоманени съдове; Вторична ферментация в бутилка; Съзряване върху утайките; Ремюаж; Дегоржаж; Дозаж; Разклащане за хомогенизиране (poignettage) и Инспекция.

Пенливо вино Мидалидаре Брут 1,5л. разкрива плътен мус от фини перли с много продължителна игра. На нос доминира зряла ябълка с приятна цитрусова горчивина. Ароматът прелива във вкуса с усещането за зелена ябълка и цитрусови кори. Вино със свежо и стегнато тяло, с добра структура. Финалът е дълъг и елегантен с ябълково-цитрусов послевкус.

Пенливо вино Мидалидаре Брут 1,5л. е налично в представителния магазин в с. Могилово и в електронния магазин на винарната.

18.02.2020

 

Въведете имейл, ако желаете да получавате новини от Мидалидаре

Меню